3.09.2009

Acı yok Rocky!!

* Şaka yaptım, puşt değilsiniz.. Valla bak.

* WC çok güzel bişey. Su da çok güzel bişey. Eğer öyle hissemiyorsanız suları kesin ve WC'ye giremeyin. Bi deneyin sonra gelin konuşalım.

* Seçmen kütüğü nedir ya? Nasıl bir kelimedir KÜTÜK. Bak nasıl yabancılaştım gene.. Kütük.. Oy veresim kaçtı resmen.

* Oy vericem bu kez. Bu kez hiç bir masraftan kaçınmayarak, üşenmeden gidip oy vericem. Kime mi vericem? Bende henüz bilmiyorum. Doğaçlama olacak bu iş. Birde Üsküdar belediye başkanlıgına DSP'den Levent Kırca aday olmuş. "sizi güldürmeye geldim" diyor sanatçı. Valla sarhoş tipleesi akıllara öyle bir kazınmış ki adamı başkanlık koltugunda hayal edemedim bi türlü.




* Biri bana esmeyi anlatsın lütfen..Esip geçmeyi de mümkünse. Zira dün gece hiç tanımadğım bir erkeğe sırf ona benziyor diye usulca sokulup patlattım bi tane!

* Bundan sonra adım "hiçkimse". Federaller gelir de burda birini gördünüzmü derseler "hiçkimseyi" deyin. Size kim puşt dedi derseler "hiçkimse" derseniz. Hadi benim adım olmadı, çocuğunuz olursa adını "hiçkimse" koyun bari. Hayatı kurtulur. Kurtulamayabilir de. Adaletten kaçamaz hiçkimse.

* Sofu'nun Dünyası diye bir film olsa mesela. Kahramanların adı ULVİ ve MÜŞFİK olsa... Bu iki kafadar İslamik REP yapmaya kalksa.. Güzel olmaz mı? Olursa ikiye olmazsa üçe basın, çekimserim diyorsanız bağırın, ben duyarım.

1 comment:

  1. Anonymous5:43 PM

    ve saaağğğğğ köşedeeeeee acıların müzdaribi pissss savaşaaaaannnnnn beeelll altınaaa vuraaaaaağğğğğğnnn theeeeee yörrrüüüüüüüüüğğğğkkkk!!!

    ReplyDelete