9.20.2005

Yorum yazan "erkek" insana hitaben...

Bunu yazdığın yorumlara vereceğim ilk ve son cevap olacak.

Burada İnsanlarla yazılarımı duygularımı paylaşıyorum. Ve herkesin yorumlarına saygı duyuyorum. Yazdığın yorumları karakterine acizliğine ve kültürsüzlüğüne yoruyorum.

İnsanların cümleleri, yazarken kullandığı karakterler parmak izi gibidir. Kişiye özeldir ve kim olduğunu anlatır. Dolayısıyla kim olduğunu biliyorum. Yaptığın bu hakaretin bedelini nasıl olsa ödeyeceksin.

Unutmadan söyleyeyim, seni msn den sildim.Telefon açma,cvp vermeyeceğimden emin olabilirsin. Birgün gerçek bir "erkek" gibi davrandığında buraya özür yazınla beraber gerçek adını yazarsan hem kendi onurunu kurtarırsın hemde Fatih Ürekten yada Kuşum aydında daha "erkek" olduğunu kanıtlamış olursun. Ama bu seni affedeceğim anlıma gelmez.Yaparsan kendin için yaparsın.

NOT: Erkeklik sadece dişiyi "becerebilme" olsaydı orman kralı aslan değil tavşan olurdu. Ama bilirsin işte tavşanlar korkaktır...

5 comments:

  1. Anonymous12:13 AM

    Kuşum Aydın mı Fatih Ürek mi?Ben onlardan daha iyiyim erkek olarak.Beni onlarla karşılaştırmana üzüldüm.Tabi başka erkek bilmediğin için onları erkek sanman normal.Bu arada tavşanda aslanda benim yanımda sıfır.Ben onlardan daha iyiyimdir.

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:16 AM

    Ayrıca tavşan aslan filan , sen ne kadar çok şey biliyorsun.Ayıpladım seni.Genç bir kıza yakışıyormu bu tür şeyler?Ama iyi oldu ne istediğini anlamış oldum.Sağol.Görüşürüz.

    ReplyDelete
  3. Neden bu yorumların tümünü siteden kaldırmıyorsun Jade? İnternet ne yazık ki vandalların atış alanı. Özgürlüğün bedeli ne yazık ki çirkinlik oluyor.

    Yapacak bir tek şey, elimize bir eldiven takıp bu pislikleri temizlemek. Sana da bunu yapmanı, ardından da yorumların onaylanmadan yayınlanmaması seçeneklerini işeretlemeni öneririm.

    Teknik desteğe ihtiyacın olursa yardım istemeye çekinme olur mu.

    Kendine iyi bak. Bunları da kafana takma derim.

    ReplyDelete
  4. Anonymous6:16 AM

    Senden yardım isteyen oldumu Bora mısın Arslan mısın?Ben korurum onu sen merak etme.Sen işine bak.Sende koruyucu erkek rolünü iyi yapıyorsun tebrik ederim.Ama olmaz o beni seviyor.

    ReplyDelete
  5. NOT: Erkeklik sadece dişiyi "becerebilme" olsaydı orman kralı aslan değil tavşan olurdu. Ama bilirsin işte tavşanlar korkaktır...


    BU LAFI cok TUTTUM eheh
    kullanırım ben bunu bir yerlerde.
    ayrıca bir züper kahraman edası ile hamburger yiyorum.
    (hani parmakizinden anlaşılmayabilir diye süperkahramn olduğumu belirteyim dedim .)

    ReplyDelete