5.30.2006

Bir blog hikayesi

"öldükten sona mı varolurdu insan varolduğu zaman mı ölürdü?"
Bu kahrolası zaman cewremde akıp giderken tutunamadım hicbirseye ne sana ne sewgime

nerde hata yaptım acaba nerde,senmi bu siyah-beyaz yaşantıma fazla renkli geldin yoksa ben mi senin vurdumduymaz hallerine fazla duygu yükledim" diye düşünürken; ihtiyar,beyaz ve seyrek saçlara sahip bakkalın babacan sesiyle kendine geldi kafası karışık genç adam:"yumurta kaç tane olcaktı?"


"Düşüncelerinden irkilerek sıyrıldı."5 tane" dedi. Bir süre sonra bakkaldan çıkarken yeniden hesaplaşmalarına gömülmüştü."Peki vazgeçmelimiyim?" dedi birden yolun orta yerinde durdu."

bu seferde acı bir frenle irkildi.az kaldı bir araba çarpıyordu ona.sürücünün küfürleri yere düşen yumurtalar kadar canını sıkmıştı.tekrar bakkala dönmeye üşendi.

8 comments:

  1. Anonymous11:41 PM

    Zaten yeteri kadar gereksiz şeyle uğraşmıştı. Şimdi aklında bir tek şey vardı.
    "Saat 7 olmamamlı" dedi içinden. Zaman durmalıydı..

    ReplyDelete
  2. daha da gereksiz şeyler olur ama bazen en gereksizi eker umudun tohumunu, yaşamın güneşli dönemlerini.. dönüp baktığında o gün saat 7 kalbini acıtacak ama bulunduğu durumu da o güne borçlu olacak..

    ben de hikayeyi bu yöne çevirsem kötü mü ederim? ;)

    ReplyDelete
  3. ben girişteki soruya acayip takıldım:)ruhani olarak öldükten sonra var olur; dünyevi olarak varolduktan sonra ölür... yumurta-tavuk, tavuk-yumurta ve krıldı galiba:)

    ReplyDelete
  4. hikaye olay örgüsü koptu galiba:)
    jade senin yazdığın yerden devam ediyorum.

    zamanı durduramıyacağını bildiği için daha yavaş akacağı bir yere gitmeliydi. Çalı-çırpı dolu boş arsa manzaralı evine gitti.yaşantısındaki boşluğu doldurmak için bir çaba gösteremiyordu.Karar verdi arsaya bakarken:"evet mutlaka yapıcam,yapmak zorundayım zamanı gelince" dedi..

    ReplyDelete
  5. aMA CESURMUYDU O KADAR? sEVDİĞİNİNİ ARKASINDAN GİDEBİLMEYİ BİLE BECEREMEMEİŞTİ. bUNU YAPABİLECEKMİYDİ?bİR SÜRE DÜŞÜNDÜ...

    ReplyDelete
  6. korkunun ecele faydası yok dedi.ellerini dizlerine koyarak ayağa kalktı ve kafasında yapacağı konuşmanın provasını yapmaya koyuldu.

    ReplyDelete
  7. Sadece dinle..Yapamadım sensiz..O kahrolasi ew soguk we karanlıktı senden sonra..Simdi soyle..Hic mi umut yokh benim icin.??

    Hichmi umut yokh bizim icin..İkinci bir sansa sahipmi sewgimiz.??


    ::PS::Walla benım bu eskı yazıdan bısıler calayım dedım nasılsa adam benım karakterıme uygun ıkılemler ıcerısınde :D

    ReplyDelete
  8. İkinci bir şans için yepyeni bir insan olabilmek önemli...

    ReplyDelete