5.12.2006

Bugunlerde içimde deli bi hüzün vardı..Tamamen SEBEPSİZ. Depresyona girdiiğimi sanımştı o derece bi sıkıntı stres...Ergenlik bunalımı işte...:)) En sonunda dün aglayabildim.Hemde hüngür şangır, salya sümük... Bi rahatladım anlatamam.Ohh beee dünya varmış.!!
Düşündümde benim gibi hissedenler şu şiiri okusunlar. Hüzünlenen yada hayattan bıkanlara küçücük bi dörtlük Erhan Güleryüz'den...

"ÇOK BIKARSAN HAYATTAN
BİR MEZARLIĞA GİT.
ÖLÜLER İYİ BİLİR
YAŞAMAK GÜZELDİR"
Erhan Güleryüz

Hala sıkkınsa içiniz.Valla aglayın o zaman:))
Sevgiler Jade'den.

Not:Dün akşam kendi kendime düşünürken aklıma ilginç bir fikir geldi.Belki saçma ama komik.Burada, blogda hepimiz bir hikaye yazalım.Yani bana yorum yazan güzide insanlarla beraber. Nasıl mı olacak? Bir cümleyle başlayacak ve herkez bir cümle yazacak kafasına göre birşeyler yazcak tabii konuyla alakalı. Kahramanlar da bizleriz. Yani bir éblogg" hikayesi.Eğlenceli olur diye düşündüm. Çok mu saçma?:))

7 comments:

  1. bece çok eğlenceli..benzeri bi şeyi ben de düşünmüştüm:D ama benim ki daha çıldırtıcı bi şeydi:))

    yazıyorum cümlemi..ordan başlasınlar işte..

    "öldükten sona mı varolurdu insan varolduğu zaman mı ölürdü?"

    walla benimkisi bunalım galiba:D

    ReplyDelete
  2. anlamamış da olabılırım:D idare et artık..

    ReplyDelete
  3. Anonymous11:05 AM

    olsun Bucu anlamamamk diil öğrenmemek ayıp:P

    ReplyDelete
  4. Bu kahrolası zaman cewremde akıp giderken tutunamadım hicbirseye ne sana ne sewgime

    ReplyDelete
  5. "nerde hata yaptım acaba nerde,senmi bu siyah-beyaz yaşantıma fazla renkli geldin yoksa ben mi senin vurdumduymaz hallerine fazla duygu yükledim" diye düşünürken; ihtiyar,beyaz ve seyrek saçlara sahip bakkalın babacan sesiyle kendine geldi kafası karışık genç adam:"yumurta kaç tane olcaktı?"

    benim cümlemde böyle oldu

    ReplyDelete
  6. Anonymous4:30 AM

    "Düşüncelerinden irkilerek sıyrıldı."5 tane" dedi. Bir süre sonra bakkaldan çıkarken yeniden hesaplaşmalarına gömülmüştü.
    "Peki vazgeçmelimiyim?" dedi birden yolun orta yerinde durdu."

    ReplyDelete
  7. bu seferde acı bir frenle irkildi.az kaldı bir araba çarpıyordu ona.sürücünün küfürleri yere düşen yumurtalar kadar canını sıkmıştı.tekrar bakkala dönmeye üşendi.

    ReplyDelete