1.09.2008

Ben senin ta...


Durup duruken aklıma geldi...Tamam durup dururken değil, birine içimden çok feci sayarken aklıma geliverdi;
İlk küfürümü ne zaman ettim ben?
Aslında küfür eden biri değilimdir. Hatta net ortamında bile "göt"'ü g*t" larak yazan biriyim, o derece yani:) Ama kabul edelim en "salooon hamfendimiz, beyfendimiz" bile sağlam küfürler etmiştir. Bende ediorum işte ne var yani :)
İlk küfrümü çok net hatırlıyorum. Teknik açıdan ilk "nah" çekişim taa kundak günlerime dayanıyor(muş). Kundağımı açtıklarında beni çok sağlam "nah" çekerken bulrlarmış ama o küfür sayılmaz, sayılsada ben hatırlamıyorum.
Neyse ilk küfrümü, 4 yada 5 yaşında ettim. Hemde öyle "eşşek, salak..vs" değildi. Sağlam küfürdü. Abimin ve ablamın gazına gelmiştim. Bana edemezsin diyolardı. Bu arada abimle aramda 8, ablamla 6 yaş var. Ve yer Karaman'daki evimizin oturma odası... Babamın işten gelmesine dakikalar var. Getirmişler beni gaza... Ve yavaş yavaş (biraz korkarak), heceleyerek ilk küfrümü ettim.
"sii...iii..***...tiirrr..."
Ablam ve abim dumur olmuşlardı. Ablam hemen "babama söyliiceeem seni "dediydi. Hem gaza getirin benii hemde ispitleyin olcak iş mi :)
İşte böyle ya, ilk küfürüm "si*tir" olmuştu, gönül isterdi ki ilk ve son küfürüm olsun lakin beyhude geçti ömüür, beyhude geçiyoor efem... eh hadi bakalım yiğitlerim, sıra sizde ilk küfürler edilsin bakalım!!

26 comments:

  1. Anonymous1:34 PM

    ben bi beyefendi olarak küfür etmem.(yuh yalana bak bea). ilkini valla hatırlamıyom bea kermit ama sonuncusu sölemeye de maçam yemez buradan::D

    ReplyDelete
  2. küfür olarak algılanmaması taraftarıyım. argo diyelim. fazla küfürbaz değilimdir ama her erkekdeki cümle sonu ortası gibi yerlerde efekt için kullanılan konu baslıgının sonundaki ... devam ettiren takıyı google adsende kodu gibi her yere yapıstırıyorum.

    ne diyorum ben a.q

    ReplyDelete
  3. üniversite yıllarımda kaldığım öğrenci yurdunda a.q kısaltmasına denk gelen küfrü adeta bir bağlaç gibi kullanırdık.cümle onunla başlar onunla biterdi. sinirlen a.q sevin a.q canın sıkılsın a.q ayrıca raistlin e katılıorum. küfür değil argodur bencede. bir stres atma aracıdır.bizden biridir. ailemizin çocuğudur o.ç değildir. hep elimizin altında bir kanka gibidir a.q küfrü. söylenişi de kolaydır. a ve q arasına yaratıcılığa göre çeşitli eklemeler yapabilrsiniz. hiç dert etmez bunu a.q . ben msn de veya diğer sanal iletişim araçlarında a.q yada a.k yerine m.k şeklinde ifade etsem bile karşıma geçip senin ben a.k... demez.

    kimsenin burdan küfür edebileceğini sanmıyorum. ben edemem. biri yaparsa bi babayiğitlik altta da kalmam! hodri meydan derim.

    not: google aramasında akp arayanlar buraya yönlenirse bu a.k kelimeri yüzünde fena olur :)

    ReplyDelete
  4. ben hayatta küfür etmem a.k:D yalnız.. sayfayı gülen gözlerle okurken gözlerim doldu beee:) sakın bunuda ben söylüyom deme.. ağlarım ama.. ne güzel senin.. ne güzel.. sen....

    ReplyDelete
  5. Anonymous1:45 AM

    oo ben pis kalaylarım. İlk küfürümü sanırım 1.5 yaşında amcam ettirmiş. Eee erkeğiz ya .ipimizi gösterecez ondan sıkıldıkları zaman küfür ettirecekler. E napalım bizde o gün bugündür bayanların olmadığı yerde, otobanda giden katırlar gibi dümdüz, bas basabildiğin kadar.

    Yeterince açık oldumu? Sanırım olmadı. Belkide oldu. Eğer bu paragrafı saymazsak oldu bu iş.

    ReplyDelete
  6. bağıra bağıra bi edesim var ki sorma... aahh ahhh yarama bastın bee...böle yanlız başımayken bi keyifli oluyo ama,amaaniiin ağzıma geleni sayıyom neye kızdıysam artık...:D

    ReplyDelete
  7. x-death
    kardeşim yazın çok bomba olmuş özellikle "bizden biridir. ailemizin çocuğudur o.ç değildir. " kısmı. ama rica ediyorum o.ç değil veled-i zina olacak. oraya müdahale et.

    anla beni ne olur. fonda sinem - ortalık yıkılıyo diye bir parça çalıyor. "kopardın bizi yakışıklı" diyor. ne diyorum a.q biri beni sustursun : )

    ReplyDelete
  8. raistlin
    veled-i zina :))) ahahah v.z mi dicez ona da :D

    ReplyDelete
  9. küçükken küfür etmezdim. sanırım ilk s.ktiri (sayfa adabı üzerine noktalı yazdım normalde kullanmam) orta okulda ettim. bazen seri küfürleirm oluyor, zincirleme bir kaosa sürüklenirmiş gibi ardı arkası kesilmiyor. ama genelde etmemeye çalışıyorum, örtbas ettiğim, geçiştirdiğim her küfür belli dönemlerde katlanark boşalıyor. az öncede öyle oldu...
    ama şirkette arkadaşlarla yazılı olmayan bir anlaşma var küfür edeceğimiz zaman fenerbahçe diyoruz onun yerine geçiyor :)

    ReplyDelete
  10. kişisel depresyon anları
    birader üniversiteden bir arkadaşım aynı bu sizin sözlü anlaşmaya uyuyor.

    birinini adı kaya diğeri ise özkan. hay fenerbahçe, hayyy fenerbahçe , diye devam ediyor.

    ReplyDelete
  11. pek net hatırlamıyorum ama 6 yaşımda filandım galiba. belki daha öncede küfür etmiş olabilirim ama hatırlamıyorum. yok yok kesin etmişimdir ama hatırlamıyorum. tv de bi türk filmi izliyodum, ordan duymuştum. sonra sokakda gördüğüm ilk kadına şıllık dedim :) kaçtım :)

    ReplyDelete
  12. benim ağzım çok pistir. ama korkulacak bir şey yok. ruhu pis olanlardan daha iyidir ağzı pis olanlar. mesela benim dedem inanılmaz küfür ederdi rahmetli. adam ebenden başlardı artık çanakkaleden mi çıakr malazgirtten mi bilinmezdi.
    dedem iyi adamdı. has adamdı herkes onu severdi hala da anarlar. ama ağzı pisti ruhu değil.
    ben küfür etmem, sadece gerçekleri yüzüne söylerim, yani mesela bir ibnelik yapmışsa adam bana o adam ibnedir (:

    bu zafer işareti nedendir?

    ReplyDelete
  13. küfürü tamamen tukaka ilan eden anlayışı pek iplemiyorum. küfür heleki ağıza yakışıyorsa güzeldir. herkesinde ağzına yakışan bi küfür vardır elbet.

    ReplyDelete
  14. :)))))

    olsun biz seni böyle tanidik böyle seviyoz :))

    ReplyDelete
  15. axel
    doğru herkesin ağzına yakışan bir küfür vardır. her insanını ağzında sakız olan a.q küfürü farklı tazlarda söyleniş biçimiyle herkesin ağzına yakışır.

    ben daha birinin ağzına a.q in yakışmadığını görmedim. hatta ev arkadaşım öyle bir söylüyor ki insan hasta oluyor müridi olup tapınası geliyor o derece yani.

    ReplyDelete
  16. Kufretmek de bir sanattir aslinda.
    Misal, her sene Kadikoy'de Galatasaray'a sovup saymak :)

    ReplyDelete
  17. halitcan: beyfendiliğiini yerler canım.

    rasitlincan: argo, küfür..ama en güzeli "efekt" oldu :)

    xdeathcan: Bizden biridir.. :)..bak bu da güzel bir betimleme.:) "a.q" zaten başlı başına bir ekoldür değil mi?

    annacan: bende hüç küfretmem!?!
    ŞArkıyı ben söylemedim ama söylemek isteiiyooruum!

    delican dehşetcan::):):) pis kalaylarım...zuhahahahahah. Oldu bitti bu iş:)

    nurumcan:gel senle çıkalım bağıra çağıra sövüüp sayalım..hatta gizlice bir blog açıp doyasıya küfür mü etsek yaw ?

    kişisel depresyoncan: hüüooooppp depresona sokmayına damı kardeşim buarada fenerliler var :):)
    (bkz. jade fenerlidir)

    stikcan: Bak sen terbiyesize, ahlaksız utanmazzz! Küfrün de bir adabı (!) vardır canım. Böyle küfredilir mi ...Yani yüzüm gözüm açıldı inan. Blogu kapatıracaksın bana bu küfürle yanii..KAdın seni çekip vursa haklıymış. TUUH sana:)

    wolkancan: Benim dedem de acaiip küfürcüydü, hacıya gitti geçti !

    axelcan: mesela ben türk filmlerinden Mürüvet Sİm'in ağzına acaiip yakıştırırım küfrü.Bir filmde aynen şu repliği ile gönlüme taht kurduydu. Yaratıcılık bu olmalı

    "SENİN AĞZINA SALINCAK KURAR SONRA SALLANA SALLANA SI*ARIM"

    jadecan'ım:sevin benii...böyle de sevüüün:)

    ortega: valla söverim sayarım..amma velakin iş futbola gelince dururum:)blog kapanır ürkerim:P

    NOT: iŞ BU YAZININ HEMEN AKABİNDE PERŞEMBE GÜNÜ SEVGİLİ ALPAY ERDEM (PENGUEN YAZARI-ÇİZERİ) YAZISINDA İLK KÜFÜR EDEBİYATI YAPMIŞTIR.YA ALPAY ERDEM BENİM BLOGU TAKİP EDİYOR YA DA GÖNÜLLERİMİZ BİR. BEN ONDAN ARAKLAMADIM VALLA, DERGİYİ BU HAFTA BİR AÇTIM AYNI KONUYU İREDELEMİŞİZ. NEYS Kİ BEN ONDAN Bİ GÜN İLERDEYİM...NI HA HA :)

    ReplyDelete
  18. Sensiz geçen hayatın ben taa a.q.

    ReplyDelete
  19. yaw zaten herşey o şarkıyla başladı :)

    ReplyDelete
  20. Hmm ilk hatırladığım küfür vakam sünnetimdeydi, when i was 6 years old, ananızı sii...iiim demiştim koca koca adamlara. Ee kolay değil canımdan can gidiyor...
    Sonra bir keresinde ki bu en rezili idi, ilkokulda öğretmene yaprak yaprak yaprak derken p harfi intihar etmişti...
    =)
    Hıı bu arada ilk öpüşmemi çok iyi hatırlıyorum, ufacıkken teyzem dudaklarımdan öpüyodu =)
    heheh aile içi vakaa var yetişin hehehe

    =)

    Çölde bir deve konuştu =)

    ReplyDelete
  21. Aaa.. bi de Besiktaslilarin guzel bişr tezahurati vardir, Fenerliyim ama cok guzel soyluyorlar..

    "Sensiz gecen gunlerin a.k"

    :)

    ReplyDelete
  22. Anonymous1:22 PM

    beşiktaşın bu konuda çok orjinal çalışmaları vardır her futbol takımı için.

    ruhumuz yeter...

    ReplyDelete
  23. =)

    merhaba bu arada iIk defa uğradım bIogunuza. güzeImiş efendim..

    Ben iIk küfürümü hatırIıyorum.. nası unuturum.. haIama cok gıcık oIurdum ben. cok sert bir kadındı kendisi. asIında değiI de titiz o bakımdan. bana bişi demişti ben de ona sessizce '' koca göt '' demiştim =) annem duymuş ağzıma tokadı sağIamca gecirmişti. ağIayıp kapı dışına cıkmıştım işte o anda maheIIede sıtkı diye bi cocuk wardı..

    ne ağIıyon Iaa öIee kapcık aaağızz gibi hehehheheh DEdi bana..

    ben ne dedim.. kendine bak Ian sen ancık ağızz.

    çok utanmıştım ama susmuştu ya o cocuk o anda.. bi enteresan oImuştum =))

    ReplyDelete
  24. Küfür kötü bişey :P

    Küfretmemek lazım :)

    Tabi damarına basarlarsa o başka ama yine de sabretmek lazım ve gaza gelmemek lazım :)

    ReplyDelete