10.30.2008

Demokles koş kılıcımı getir!

Çok laf var, çok...

Konuşacak, söylecek çok şey var aslında."eh kardeş söyle o zaman tutma kendini" diyorsunuz bilirim, fakat herkes yeteri kadar konuştu. Ortada adil olmayan bir şey var. BLOGSPOT tamamen kıytırık sebeplerden kapatılmıştır ve ben bu siteye ulaşamadığım günlerin hakkını istiyorum! Sevgili Diyarbakır bilmem kaçıncı asli hukuk mahkemesine sesleniyorum. Buraya yazmadığım -yazamadığım- günlerin hesabını sorarım senden!!

Sizleri bilmiyorum fakat burası benim için en özgür oldugum yerlerden biridir. Burası özeldir, burası cennettir. Burası ÇÖL'dür... Ve bu çölde aşkı aramalı, gülmeli, sohbet etmeliydik... Ancak http://askinpesinde.blogspot.com yazıp "bu siteye mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir"'i gördüğümde kaçıp uzaklaştığım onca şey birden buraya tıkışıp kaldı sanki. Sanki birileri zihnime mahkeme kararıyla erişimi engelledi.

Ayrıca birileri yüksek mercilere "ktunnel" , "vtunnel" gerçeğini bahsetmeli. Kime neyi engeliyon hacı, komik olma allasen:)

***

Kevser - Günseli koş demokrasiye mahkeme kararıyla erişim engellenmiş!
Günseli- Amaaan üzülme gülüm, ktunnel'den gireriz vesselam.

7 comments:

  1. herhalde bolu tüneli falan sanıyorlar bunları

    ReplyDelete
  2. ktunnel evimizin babasıdır : )

    Hey Günseli seviyorum seni:D

    ReplyDelete
  3. k tunnel candır....

    nerden bakarsan bak:)

    ReplyDelete
  4. kötü haberi veren kişi olmaktan gurur duyuyorum :))

    ReplyDelete
  5. ktunnel'den, vtunnel'den nereye kadar. Sanki kendi evime kapı yerine, camdan giriyormuşum gibi hissederim herhalde. Gerçi ben dns'yi kurcukladıydım..nromal erişebiliyordum her türlü ama takip eden için zor..

    ReplyDelete
  6. Anonymous1:37 PM

    Bölümde çift pistonlu, içten patlamalı bir şeyler yapıcam. Denemek için tayyeap amcanın poposuna isteyeceğim sence ona da engel koyar mı??

    ReplyDelete