7.02.2009

Heyhat, dönence!!!

Sımsıcak gecenin koynundayım, hava öyle bir sıcak ki iliklerim ısındı sonunda!! Finaller büttü, bütünlemer bitti birde baktım etrafa yaz gelmiş ayol? Yazacak şey bol aslında nereden başlamalı mesela...

*Michael Jackson öldü ya , eni ici vokke ruhu da öldü. Artık herşey annie are you ok?
*Ceva lojistikte staj başvurusuna gittim. Daha baştan şirketin adını yanlış söyledim, meğer "siva" olarak okunuyormuş. Adam bir kere düzeltti beni, ikinci kez yine ceva dedim. Adam gene düzeltti, o anda paralel evrende "ben s.çtım sen siva" dedi iç sesim bana. Bu sloganı şirkete satmayı düşünüyorum.



*Geçen gün ekşın olsun diye çilekli Martini içtim, daha kadeh masaya gelirken bende gözle görülür bir değişim yaşandı. Bir an Havaii'de martinisini yudumlayan bir film yıldızı oluverdim.bir artist oldum bir artist oldum görsen böyle bir takım hareketler... Sonra Ice Tea içtim geçti.

*Elektronik İş dersinde çok sevgili hocam derse girmiyoruz diye sınavı apayrı bir dünya olarak hazırlamış. Bende kitabın büyük bir bölümünü yalayıp yutmuşum, asistan ilk soruyu okudu ve 60 puanlık sorudur dedi, o an içten ama gerçekten çok içten bir oha dedim... Meğer dıştan demişim, hoca dahil herkes duydu. Ben dahil herkes dersten kaldı...

* Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sırf sana benziyor diye usulca sokulup patlattım bi tane..Herifçioğlunu görcen ağzı bir yana burnu bir yana dağıldı. Şimdi beni arıyomuş, sorarlarsa yok deyin.

* Bir cafede oturuyorum geçenlerde, van kedisinden hallice bir kedi yanaştı yamacıma, aldım seviyorum böyle. Garson yanaştı, "bu kedi tanıdık kedi, ısırır bitlidir ayrıca geçen bi müşteriyide tırmaladı...Bizim buranın kedisi ama tanıdık"dedi, ben adam cümlesinde yüklemi bulamadan kediyi fırlattım. O an saniye saniye görüntülendi. İşte "fırlatma anı" :

* Tanıdık kedi ne ya ? :)
* Lazca ingilizcesi: AY CİV YU E PENZUL ( I give you a pencil)

* Gözüm üzerinizde... Esen kalın.

3 comments:

  1. Yeni teman hayırlı olsun yörükcan!

    ReplyDelete
  2. teşekkürler canım, yaz geldi ya yeşerteyim ortamı dedim :) Ama ÇÖL gene de candır, kış gelsin gene çöllü tema yapacağım.)

    ReplyDelete
  3. merhaba yoldaş.kaşına, gözüne kurban.

    ReplyDelete