2.10.2009

Süblümleşmeler....

Hiç bir entellektüel faaliyette bulunmadığımı fark ettim a dostlar!! Odamdayım, masa lambasından yansıyan ışık, Radyo'dan çalan Çelik'ten Dilberim şarkısı ve kitaplığımda artık yabancılaştığım kitaplarım gecenin bi vakti öylece oturuyorum!

Oturuyorum... Düşünmüyor değilim bak, bu da bir entellektüel hareket sayılmalı. Ne mi düşünüyorum, "fill the blanks" diyor zihnim. Boşlukları doldur...Eşşeolueşşek benle ne halt etmeye ingilizce konuşuyorsun! "Eksik olan ne varsa bir bir doldur onları" diye devam ediyor sonra. Biz buna yaşamak diyoruz sevgili beynim, yaşamak boşlukları doldurma işi değildir de nedir?

Bilgisayar başındaki serüvenime geçmeden önce kendime atıştıracak bir şeyler alıyorum kendime. Acıkmışım. Demek ki çok sağlam düşünmüşüm ha! Ben çok düşünmem aslında, ama bir düşündümmü çok esaslı düşünürüm hani. O zamanlarda acıkırım. Şu sıralar çokça kilo almaktayım.

Yanlışın doğru bir yanı var mıdır? Yoksa bir şey yanlışsa onunla ilgili herşey de yanlış mı sayılmalı? Bak çok kozmik bir soru oldu bu.

Eğer şu hayatta bi hayvan olaydım kesinlikle şu sarı kedi bendim.

3 comments:

  1. Durun bence siz fazla düşünmeyin. Ne yazdığınızı anlayamıyorum yoksa :)

    ReplyDelete
  2. Eriyip gidiyor dusunceler, sıcak denizleri gormek icin yola cıkan bir buz dagı misali..

    ReplyDelete
  3. Şu hayatta bı hayvan olsaydım içi su dolu küçük bir fanustaki kırmızı balık olurdum:)

    ReplyDelete